Elektromoped

 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
 • VTEM Image Show
Új termékek
 

Elektromos moped termékek, akkumulátorok

Új akkumulátorokra 1 éves jótállás  érvényes. 

Elektromos jármű akkumulátor

Az elektromos járművek beépített akkumulátorral működnek. Annak érdekében, hogy mindig működőképes legyen, rendszeresen töltse fel járműve akkumulátorát. Hogyan működik ez, és mit kell még tudni az elektromos jármű akkumulátorairól, itt megtudhatja.

Tápellátás és töltési pont

A robogó akkumulátora a vezetőülés alatt található. A töltőkábel csatlakozása szintén ott vagy a kormányoszlopon található. Maga a töltőkábel természetesen benne van a robogó szállítási terjedelmében! Az idős polgár mopedjének  feltöltéséhez nincs szükség külön hálózati csatlakozásra, elegendő egy normál 230 V-os aljzat. Ideális esetben töltse fel robogóját egy védett garázsban vagy a folyosón. A töltőkábel hosszától függően szükség lehet hosszabbító kábel használatára. Ellenőrizze, hogy a hosszabbító kábel alkalmas-e a robogó töltőkábelének meghosszabbítására. Ha nem biztos benne, kérdezze meg az ügyfél szolgálatunkat.

Töltse fel a robogó akkumulátorát - ez így működik:

 1. A robogó akkumulátorának feltöltéséhez állítsa le a kívánt töltési ponton, kapcsolja ki és vegye ki az indítókulcsot.

 2. Dugja be a töltőkábelt a járművön található töltőnyílásba. A töltőport helye és megjelenése modellenként változhat. Dugja be a töltőkábel másik végét az aljzatba. A robogó akkumulátorát most töltik. Ez az előző akkumulátor töltöttségétől függően néhány órát vehet igénybe.

 3. A robogón lévő LED-ek a típustól függően információt nyújtanak az idős polgár járműve aktuális töltöttségi állapotáról. 

 4. Amikor a töltési folyamat befejeződött, leválaszthatja robogóját az elektromos hálózatról. Mielőtt eltávolítaná a töltőkábelt a járműből, mindig húzza ki a hálózati csatlakozót az aljzatból. Vegye figyelembe azt is, hogy az idős polgár járműve nem áll készen a vezetésre a töltés során.

Meddig fog tartani a robogóm akkumulátora?

A robogó akkumulátorának töltöttsége számos tényezőtől függ. A használat időtartama és intenzitása, valamint a szállított teljes tömeg szerepet játszhat. Hosszú út felfelé sok poggyásszal és tartozékokkal egyenetlen talajon kissé nagyobb megterhelést jelent az akkumulátor számára, mint egy rövid, egyenletes terepen történő utazás és további súly nélkül. Néhány évvel később az elektromos jármű akkumulátorának teljes teljesítménye is kissé csökken. Ha egy robogót hetekig nem használnak, az akkumulátor állva lemerülhet. Az, hogy az akkumulátor ténylegesen mennyi ideig tart, mindig a jármű használatának módjától függ, és nem határozható meg átalányként. 

foglalat

Növelje az elektromos jármű hatótávolságát és tartsa karban az akkumulátort

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse robogójának akkumulátorát, csak a mellékelt eredeti töltőt használja. Ez megfelel az akkumulátor kapacitásának. Mielőtt új járművet venné az első kirándulásra, töltse fel teljesen az akkumulátort legalább 24 órán keresztül. Minden utazás után töltse fel az akkumulátort, így a mobilja mindig készen áll a használatra. Maga a töltésnél csak akkor szabad megszakítania az áramellátást, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve. Mivel a töltési folyamat néhány órát vesz igénybe, javasoljuk, hogy egyszerűen töltse a robogót egy éjszakára. Ne aggódjon, amint az akkumulátor megtelik, az áram nem merül fel. A robogó akkumulátorának védelme érdekében óvja az extrém hidegtől és nedvességtől, és rendszeresen töltse fel .

Van kérdése az elektromos jármű akkumulátorairól, vagy érdekli valamelyik elektromos moped ? Lépjen kapcsolatba velünk! Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Elérhet minket gyakorlatilag +36-70-522-1061 telefonszámon.

Kategória        


Circu+

T9

                                                 
Teljesítmény:
 • 1.2 Kw
Sebesség:
 • 18
Hatótáv:
 • 30
Tartozékok:
 • Akkumulátor töltő

A  képen látható AKCIÓS elektromos Circu+T9  model,háromkerekű moped,stabil,nagyon gyors,LED világítás,zárható box,kényelmes,egy igazi kis járgány. Ára:2200.-€